Opret indsamling Opret din indsamling

Skole til alle børn - SOS Landsindsamling

Skole til alle børn - SOS Landsindsamling
1.500 DKK  af 1.500 DKK

Elin SAMLER IND FORDI

Kære jer.
Jeg ved, at vi alle i denne tid ofte bliver bedt om økonomiske støtte til de mange mange mennesker, der rundt om i verden er i stor nød af forskellige grunde.
Jeg håber, at du også vil give et bidrag i min digitale indsamlingsbøtte – så vi sammen kan være med til at gøre en forskel for forældreløse og udsatte børn - alle beløb tæller.

I år er temaet børns skolegang.
Selvom flere og flere børn i dag kommer i skole, går millioner af børn verden over stadigvæk ikke i skole. Forældrene har ikke økonomi til at sende dem af sted. Uden skolegang fortsætter et liv i fattigdom. Uddannelse er den sikreste vej ud af fattigdom og til at bryde den sociale arv.

På forhånd tak.
Kærlig hilsen Elin

INFORMATION FRA SOS Børnebyerne

Til SOS Børnebyernes landsindsamling søndag den 14. maj 2023 går vi på gaden for verdens mest udsatte børn. Selvom flere og flere børn i dag kommer i skole, går millioner af børn verden over stadigvæk ikke i skole. Derfor går pengene fra årets landsindsamling til børns skolegang.  Ofte må børn undvære skolen, fordi deres forældre ikke har råd til at sende dem afsted eller til de udgifter, der hører med. Når børn ikke kommer i skole, er der langt større risiko for, at de kommer til at leve et liv i fattigdom. Uddannelse er nemlig den sikreste vej ud af fattigdom, er med til at bryde den sociale arv og giver et barn langt bedre fremtidsmuligheder. 

LANDSINDSAMLING 2023

Tak til 10 har doneret

Maria   200 DKK

Janne  100 DKK

Kirsten bay  150 DKK

Se alle donationerPersondata
Vi behandler dine personoplysninger dels efter den gældende EU persondataforordning og dels efter den danske persondatalov. Læs mere om dine rettigheder, vores databehandling og persondatapolitik.