Opret indsamling Opret din indsamling

Jimmy

Jimmy
2 DKK  af 1.000 DKK

Jimmy SAMLER IND FORDI

Kære venner, kolleger, naboer og familie

Nu er det jul igen og jeg glæder mig til at vi mødes om det veldækkede bord og de hyggelige stunder.

Desværre er virkeligheden ikke sådan for alle børn - for både ude i verden og herhjemme i Danmark mærker børn konsekvenserne af de usikre tider vi lever i.

Derfor har jeg lavet min egen indsamling til fordel for Red Barnet - og jeg håber du vil hjælpe mig med at nå mit mål. Dit bidrag - stort som småt - vil blive værdsat af både mig, Red Barnet og de børn, der har brug for det.

INFORMATION FRA SOS Børnebyerne

Til SOS Børnebyernes landsindsamling søndag den 14. maj 2023 går vi på gaden for verdens mest udsatte børn. Selvom flere og flere børn i dag kommer i skole, går millioner af børn verden over stadigvæk ikke i skole. Derfor går pengene fra årets landsindsamling til børns skolegang.  Ofte må børn undvære skolen, fordi deres forældre ikke har råd til at sende dem afsted eller til de udgifter, der hører med. Når børn ikke kommer i skole, er der langt større risiko for, at de kommer til at leve et liv i fattigdom. Uddannelse er nemlig den sikreste vej ud af fattigdom, er med til at bryde den sociale arv og giver et barn langt bedre fremtidsmuligheder. 

LANDSINDSAMLING 2023

Tak til 2 har doneret

Anonym 1 DKK

Anonym 1 DKK

test
Persondata
Vi behandler dine personoplysninger dels efter den gældende EU persondataforordning og dels efter den danske persondatalov. Læs mere om dine rettigheder, vores databehandling og persondatapolitik.