Opret indsamling Opret din indsamling

HJÆLP MINDST ET BARN I SKOLE

HJÆLP MINDST ET BARN I SKOLE
150 DKK 

Gitte SAMLER IND FORDI

Kære familie, venner og kolleger

Fra kl 10 i dag samler jeg ind ved SOS Børnebyerne landsindsamling (14. maj) i København. Jeg vil give støtte til nogle af verdens fattigste og forældreløse børn, så de kan gå i skole. Det kan du også med et klik i i min online indsamling. Jeg håber, at du vil give et bidrag – så vi sammen kan være med til at gøre en forskel for udsatte børn.
Denne indsamling går til børns skolegang. 

På forhånd tak.
Hilsen Gitte

INFORMATION FRA SOS Børnebyerne

Til SOS Børnebyernes landsindsamling søndag den 14. maj 2023 går vi på gaden for verdens mest udsatte børn. Selvom flere og flere børn i dag kommer i skole, går millioner af børn verden over stadigvæk ikke i skole. Derfor går pengene fra årets landsindsamling til børns skolegang.  Ofte må børn undvære skolen, fordi deres forældre ikke har råd til at sende dem afsted eller til de udgifter, der hører med. Når børn ikke kommer i skole, er der langt større risiko for, at de kommer til at leve et liv i fattigdom. Uddannelse er nemlig den sikreste vej ud af fattigdom, er med til at bryde den sociale arv og giver et barn langt bedre fremtidsmuligheder. 

LANDSINDSAMLING 2023

Tak til 1 har doneret

Martin   150 DKK
Persondata
Vi behandler dine personoplysninger dels efter den gældende EU persondataforordning og dels efter den danske persondatalov. Læs mere om dine rettigheder, vores databehandling og persondatapolitik.