Opret indsamling Opret din indsamling

Hjælp et barn i skole ✏️

Hjælp et barn i skole ✏️
600 DKK  af 1.000 DKK

Annika SAMLER IND FORDI

Kære venner,

Den 14. maj har SOS Børnebyerne landsindsamling og jeg har i den forbindelse lavet en online indsamling.
Landsindsamlingen samler i år specifikt ind til skolegang for de millioner af børn i verden, som stadig ikke går i skole.

Jeg håber, at du vil give et bidrag i min digitale indsamlingsbøtte – så vi sammen kan være med til at gøre en forskel for forældreløse og udsatte børn

På forhånd tak ❤

NÅR INDSAMLINGEN når målet VIL Annika

Jeg giver gerne en øl til dem, som sender et bidrag

INFORMATION FRA SOS Børnebyerne

Til SOS Børnebyernes landsindsamling søndag den 14. maj 2023 går vi på gaden for verdens mest udsatte børn. Selvom flere og flere børn i dag kommer i skole, går millioner af børn verden over stadigvæk ikke i skole. Derfor går pengene fra årets landsindsamling til børns skolegang.  Ofte må børn undvære skolen, fordi deres forældre ikke har råd til at sende dem afsted eller til de udgifter, der hører med. Når børn ikke kommer i skole, er der langt større risiko for, at de kommer til at leve et liv i fattigdom. Uddannelse er nemlig den sikreste vej ud af fattigdom, er med til at bryde den sociale arv og giver et barn langt bedre fremtidsmuligheder. 

LANDSINDSAMLING 2023

Tak til 3 har doneret

Anonym 200 DKK

Anonym 200 DKK

Anonym 200 DKK

Se alle donationerPersondata
Vi behandler dine personoplysninger dels efter den gældende EU persondataforordning og dels efter den danske persondatalov. Læs mere om dine rettigheder, vores databehandling og persondatapolitik.