Opret indsamling Opret din indsamling

Hjælp et barn i Burundi

Hjælp et barn i Burundi
100 DKK  af 1.000 DKK

Marianne SAMLER IND FORDI

Kære familie, venner og kolleger

Søndag den 14. maj 2023 har SOS Børnebyerne landsindsamling og jeg har i den forbindelse lavet en online indsamling.

Vi har selv et fadderbarn i Burundi. Vi har valgt at støtte en pige, fordi det er svært at se nogen, der møder flere benspænd end en afrikansk pige!


Jeg håber, at du vil give et bidrag i min digitale indsamlingsbøtte – så vi sammen kan være med til at gøre en forskel for forældreløse og udsatte børn.

Selvom flere og flere børn i dag kommer i skole, går millioner af børn verden over stadigvæk ikke i skole. Derfor samler vi til landsindsamlingen ind til børns skolegang.

På forhånd tak.
Marianne

NÅR INDSAMLINGEN når målet VIL Marianne

Jeg laver en digital indsamling, fordi jeg erfsringsmæssigt kun kan indsamle max 100 kr, når jeg går rundt med bøtten! Hvis min indsamling rammer gennemsnittet pr. bøtte - 1000kr - smider jeg selv de sædvanlige 500kr i bøtten

INFORMATION FRA SOS Børnebyerne

Til SOS Børnebyernes landsindsamling søndag den 14. maj 2023 går vi på gaden for verdens mest udsatte børn. Selvom flere og flere børn i dag kommer i skole, går millioner af børn verden over stadigvæk ikke i skole. Derfor går pengene fra årets landsindsamling til børns skolegang.  Ofte må børn undvære skolen, fordi deres forældre ikke har råd til at sende dem afsted eller til de udgifter, der hører med. Når børn ikke kommer i skole, er der langt større risiko for, at de kommer til at leve et liv i fattigdom. Uddannelse er nemlig den sikreste vej ud af fattigdom, er med til at bryde den sociale arv og giver et barn langt bedre fremtidsmuligheder. 

LANDSINDSAMLING 2023

Tak til 1 har doneret

Anonym 100 DKK
Persondata
Vi behandler dine personoplysninger dels efter den gældende EU persondataforordning og dels efter den danske persondatalov. Læs mere om dine rettigheder, vores databehandling og persondatapolitik.