Opret indsamling Opret din indsamling
Description

Opret en indsamling

Mange lærere oplever, at deres elever spørger til, hvordan de kan hjælpe børn som dem, de møder i Omvendt Julekalender. Det kan de ved at starte en indsamling til fordel for SOS Børnebyerne. 

Her på siden kan du nemt oprette en digital indsamling, så din gruppe, klasse eller skole kan samle ind til SOS Børnebyernes arbejde, mens I arbejder med Omvendt Julekalender.

Når I samler ind, er I med til at gøre en forskel og hjælpe udsatte børn over hele verden. De indsamlede midler fra Omvendt Julekalender går blandt andet til SOS Børnebyernes arbejde for at sikre udsatte børns skolegang.  

Ofte må børn undvære skolen, fordi deres forældre ikke har råd til at sende dem afsted eller til de udgifter, der hører med til skolegangen. Når børn ikke kommer i skole, er der langt større risiko for, at de kommer til at leve et liv i fattigdom. Uddannelse er nemlig den sikreste vej ud af fattigdom, er med til at bryde den sociale arv og giver et barn langt bedre fremtidsmuligheder. 

Held og lykke med jeres indsamling!

 

Trin for trin


1. Tryk på knappen 'Opret din indsamling' og lav din indsamlingsside.

2. Del linket til din indsamling i dine netværk.

3. Din indsamling er aktiv, og du er nu med til at støtte børnene.


POPULÆRE INDSAMLINGER

Melanie
3. KL indsamling til SOS børnebyerne.
4.000 DKK af 3.000 DKK
26 har doneretStøt
Bevtoft Skole
Bevtoft Skole - vi hjælper SOS børnebyerne.
3.942 DKK 
15 har doneretStøt
Susanne
4.y hjælper børn i den store verden :)
3.770 DKK 
6 har doneretStøt
Se alle indsamlinger
I ALT INDSAMLET TIL OMVENDT JULEKALENDER 2023

47.069 DKK 
Persondata
Vi behandler dine personoplysninger dels efter den gældende EU persondataforordning og dels efter den danske persondatalov. Læs mere om dine rettigheder, vores databehandling og persondatapolitik.