Opret indsamling Opret din indsamling

Vi er alle familie

Vi er alle familie
1.000 DKK  af 1.000 DKK

Eva SAMLER IND FORDI

❤️ Kære alle jer jeg kender... familie, venner og kolleger...

Familie er vigtig ❤️ Ikke alle har en familie. Ikke alle børn har forældre. Nogle børn har kun en forælder. Mine børn har kun en forælder. Alle børn fortjener tryghed og nærvær. Det har vi alle brug for ❤️

Støt med 1 krone eller mere så alle børn får et godt liv. Det gode liv er vigtigt ❤️ Det gode liv er defineret ved nærvær og at være til stede i nuet uden forbehold.

Søndag den 14. maj 2023 har SOS Børnebyerne landsindsamling og jeg har i den forbindelse lavet en online indsamling. Jeg håber, at du vil give et bidrag i min digitale indsamlingsbøtte – så vi sammen kan være med til at gøre en forskel for forældreløse og udsatte børn.

Selvom flere og flere børn i dag kommer i skole, går millioner af børn verden over stadigvæk ikke i skole. Derfor samler vi til landsindsamlingen ind til børns skolegang. 

På forhånd tak.

❤️ Eva ❤️

NÅR INDSAMLINGEN når målet VIL Eva

Give et varmt kram til alle der har støttet. Ikke stort og prangende men kærligt, nærværende og velment ❤️

INFORMATION FRA SOS Børnebyerne

Til SOS Børnebyernes landsindsamling søndag den 14. maj 2023 går vi på gaden for verdens mest udsatte børn. Selvom flere og flere børn i dag kommer i skole, går millioner af børn verden over stadigvæk ikke i skole. Derfor går pengene fra årets landsindsamling til børns skolegang.  Ofte må børn undvære skolen, fordi deres forældre ikke har råd til at sende dem afsted eller til de udgifter, der hører med. Når børn ikke kommer i skole, er der langt større risiko for, at de kommer til at leve et liv i fattigdom. Uddannelse er nemlig den sikreste vej ud af fattigdom, er med til at bryde den sociale arv og giver et barn langt bedre fremtidsmuligheder. 

LANDSINDSAMLING 2023

Tak til 7 har doneret

Nina  190 DKK

❤️

Trine  150 DKK

❤️

Joan  150 DKK

Se alle donationerPersondata
Vi behandler dine personoplysninger dels efter den gældende EU persondataforordning og dels efter den danske persondatalov. Læs mere om dine rettigheder, vores databehandling og persondatapolitik.