Opret indsamling Opret din indsamling

Støt SOS Børnebyerne - skolegang til alle børn

Støt SOS Børnebyerne - skolegang til alle børn
1.300 DKK 

Susanne SAMLER IND FORDI

Kære familie og venner,

En tryg hverdag og skolegang ER vores fælles fremtid!
SOS Børnebyerne passer på børn i lande, hvor hverdagen er helt uforudsigelig. Jeg håber, at du vil give et bidrag i min digitale indsamlingsbøtte – så vi sammen kan være med til at gøre en forskel.

Millioner af børn verden over går stadigvæk ikke i skole. Det kræver tryghed. SOS Børnebyernes landsindsamling samler ind til børns skolegang. 

På forhånd tak.

NÅR INDSAMLINGEN når målet VIL Susanne

Alle bidrag er velkomne, kram fra Susanne

INFORMATION FRA SOS Børnebyerne

Til SOS Børnebyernes landsindsamling søndag den 14. maj 2023 går vi på gaden for verdens mest udsatte børn. Selvom flere og flere børn i dag kommer i skole, går millioner af børn verden over stadigvæk ikke i skole. Derfor går pengene fra årets landsindsamling til børns skolegang.  Ofte må børn undvære skolen, fordi deres forældre ikke har råd til at sende dem afsted eller til de udgifter, der hører med. Når børn ikke kommer i skole, er der langt større risiko for, at de kommer til at leve et liv i fattigdom. Uddannelse er nemlig den sikreste vej ud af fattigdom, er med til at bryde den sociale arv og giver et barn langt bedre fremtidsmuligheder. 

LANDSINDSAMLING 2023

Tak til 2 har doneret

Peter  300 DKK

Susanne  1.000 DKK

Beløb er fradragsberettiget. Fra mig til alle der passer på vores børn!
Persondata
Vi behandler dine personoplysninger dels efter den gældende EU persondataforordning og dels efter den danske persondatalov. Læs mere om dine rettigheder, vores databehandling og persondatapolitik.