Opret indsamling Opret din indsamling

Ingen kan hjælpe alle - Alle kan hjælpe ‘en

Ingen kan hjælpe alle - Alle kan hjælpe ‘en
3.100 DKK  af 2.000 DKK

Lone SAMLER IND FORDI

Kære familie, venner og kolleger

Søndag den 5. maj 2024 har SOS Børnebyerne landsindsamling og jeg har i den forbindelse lavet en online indsamling. Jeg håber, at du vil give et bidrag i min digitale indsamlingsbøtte – så vi sammen kan være med til at gøre en forskel for forældreløse og udsatte børn.

Selvom flere og flere børn i dag kommer i skole, går millioner af børn verden over stadigvæk ikke i skole. Derfor samler vi til landsindsamlingen ind til børns skolegang. 

På forhånd tak.

NÅR INDSAMLINGEN når målet VIL Lone

Hvis I hjælper med at nå mit mål på kr 2000 smider jeg selv 1000 kr oveni

INFORMATION FRA SOS Børnebyerne

Til SOS Børnebyernes landsindsamling søndag den 5. maj 2024 går vi på gaden for verdens mest udsatte børn. Selvom flere og flere børn i dag kommer i skole, går millioner af børn verden over stadigvæk ikke i skole. Derfor går pengene fra årets landsindsamling til børns skolegang.  Ofte må børn undvære skolen, fordi deres forældre ikke har råd til at sende dem afsted eller til de udgifter, der hører med. Når børn ikke kommer i skole, er der langt større risiko for, at de kommer til at leve et liv i fattigdom. Uddannelse er nemlig den sikreste vej ud af fattigdom, er med til at bryde den sociale arv og giver et barn langt bedre fremtidsmuligheder. 

LANDSINDSAMLING 2024

Tak til 6 har doneret

Lone  1.000 DKK

Jakob  300 DKK

Susanne  300 DKK

Selvfølgelig alle børn skal have mulighed for skolegang /uddannelse og i det hele taget en god og kærlig opvækst❤️❤️

Se alle donationerPersondata
Vi behandler dine personoplysninger dels efter den gældende EU persondataforordning og dels efter den danske persondatalov. Læs mere om dine rettigheder, vores databehandling og persondatapolitik.