Opret indsamling Opret din indsamling

Indsamling på Mors dag til SOS børnebyerne

Indsamling på Mors dag til SOS børnebyerne
200 DKK 

Bettina SAMLER IND FORDI

Kære familie, venner og kolleger

Glædelig Mors Dag til alle mødre ❤️
I dag har SOS Børnebyerne landsindsamling og da jeg ikke kan gå rundt og samle ind, har jeg lavet en online indsamling. Jeg håber, at du vil give et bidrag – til udsatte børn der mangler deres forældre.

På forhånd tak.

Kh Bettina

INFORMATION FRA SOS Børnebyerne

Til SOS Børnebyernes landsindsamling søndag den 14. maj 2023 går vi på gaden for verdens mest udsatte børn. Selvom flere og flere børn i dag kommer i skole, går millioner af børn verden over stadigvæk ikke i skole. Derfor går pengene fra årets landsindsamling til børns skolegang.  Ofte må børn undvære skolen, fordi deres forældre ikke har råd til at sende dem afsted eller til de udgifter, der hører med. Når børn ikke kommer i skole, er der langt større risiko for, at de kommer til at leve et liv i fattigdom. Uddannelse er nemlig den sikreste vej ud af fattigdom, er med til at bryde den sociale arv og giver et barn langt bedre fremtidsmuligheder. 

LANDSINDSAMLING 2023

Tak til 2 har doneret

Dea  100 DKK

Anonym 100 DKK
Persondata
Vi behandler dine personoplysninger dels efter den gældende EU persondataforordning og dels efter den danske persondatalov. Læs mere om dine rettigheder, vores databehandling og persondatapolitik.