Opret indsamling Opret din indsamling

Hjælp mig med at hjælpe fattige børn

Hjælp mig med at hjælpe fattige børn
275 DKK 

Berit SAMLER IND FORDI

Søndag den 14. maj 2023 har SOS Børnebyerne landsindsamling, hvor jeg har en rute med 2 kære veninder.

Jeg laver også denne online indsamling.

Jeg håber, at du vil give et bidrag i min digitale indsamlingsbøtte – så vi sammen kan være med til at gøre en forskel for forældreløse og udsatte børn.

Selvom flere og flere børn i dag kommer i skole, går millioner af børn verden over stadigvæk ikke i skole. Derfor samler vi til landsindsamlingen ind til børns skolegang. 
TUSIND TAK ❤️

MIN DRØM er en dag at betale fast beløb til ét barn, men det kan jeg først gøre, når jeg ved, jeg har pengene til det. Indtil da støtter jeg dem fx på denne måde.

INFORMATION FRA SOS Børnebyerne

Til SOS Børnebyernes landsindsamling søndag den 14. maj 2023 går vi på gaden for verdens mest udsatte børn. Selvom flere og flere børn i dag kommer i skole, går millioner af børn verden over stadigvæk ikke i skole. Derfor går pengene fra årets landsindsamling til børns skolegang.  Ofte må børn undvære skolen, fordi deres forældre ikke har råd til at sende dem afsted eller til de udgifter, der hører med. Når børn ikke kommer i skole, er der langt større risiko for, at de kommer til at leve et liv i fattigdom. Uddannelse er nemlig den sikreste vej ud af fattigdom, er med til at bryde den sociale arv og giver et barn langt bedre fremtidsmuligheder. 

LANDSINDSAMLING 2023

Tak til 4 har doneret

Anonym 70 DKK

Anonym 150 DKK

Sabrina  50 DKK

Se alle donationerPersondata
Vi behandler dine personoplysninger dels efter den gældende EU persondataforordning og dels efter den danske persondatalov. Læs mere om dine rettigheder, vores databehandling og persondatapolitik.