Opret indsamling Opret din indsamling

Christopher samler ind til SOS Børnebyene og hans fadderbarn i Honduras.

Christopher samler ind til SOS Børnebyene og hans fadderbarn i Honduras.
650 DKK  af 2.500 DKK

Christopher SAMLER IND FORDI

Kære familie og venner

Søndag den 14. maj 2023 har SOS Børnebyerne landsindsamling og vi har i den forbindelse lavet en online indsamling. Vi håber, at du vil give et bidrag i Christophers digitale indsamlingsbøtte – så vi sammen kan være med til at gøre en forskel for forældreløse og udsatte børn.

Christopher har selv igennem de sidste år betalt til et fadderbarn der hedder Deyvi Alejandro i Honduras, som er på alder med ham selv. Det betyder meget for ham at kunne gøre en forskel for Deyvi og andre børn i verden, der desværre ikke har samme muligheder i livet, som vi i Danmark.
Jeres bidrag vil gøre en KÆMPE forskel for os <3

Selvom flere og flere børn i dag kommer i skole, går millioner af børn verden over stadigvæk ikke i skole. Derfor samler vi til landsindsamlingen ind til børns skolegang.

På forhånd tusind tak - Christopher og Line

INFORMATION FRA SOS Børnebyerne

Til SOS Børnebyernes landsindsamling søndag den 14. maj 2023 går vi på gaden for verdens mest udsatte børn. Selvom flere og flere børn i dag kommer i skole, går millioner af børn verden over stadigvæk ikke i skole. Derfor går pengene fra årets landsindsamling til børns skolegang.  Ofte må børn undvære skolen, fordi deres forældre ikke har råd til at sende dem afsted eller til de udgifter, der hører med. Når børn ikke kommer i skole, er der langt større risiko for, at de kommer til at leve et liv i fattigdom. Uddannelse er nemlig den sikreste vej ud af fattigdom, er med til at bryde den sociale arv og giver et barn langt bedre fremtidsmuligheder. 

LANDSINDSAMLING 2023

Tak til 5 har doneret

Lene  150 DKK

Sådan Christoffer

Lise   100 DKK

Farfar Johannes  100 DKK

Flot Christopher

Se alle donationerPersondata
Vi behandler dine personoplysninger dels efter den gældende EU persondataforordning og dels efter den danske persondatalov. Læs mere om dine rettigheder, vores databehandling og persondatapolitik.