Opret indsamling Opret din indsamling

Agnethe Mortensen.

Agnethe Mortensen.
11.800 DKK  af 2.000 DKK

Agnethe SAMLER IND FORDI

Kære familie, venner og kolleger

Søndag den 14. maj 2023 har SOS Børnebyerne landsindsamling og jeg har i den forbindelse lavet en online indsamling. Jeg håber, at du vil give et bidrag i min digitale indsamlingsbøtte – så vi sammen kan være med til at gøre en forskel for forældreløse og udsatte børn.

Selvom flere og flere børn i dag kommer i skole, går millioner af børn verden over stadigvæk ikke i skole. Derfor samler vi til landsindsamlingen ind til børns skolegang. 

Jeg her selv støttet SOS Børnebyerne i mange år og besøgt en børneby i Gambia, ved selvsyn set at det er noget der fungerer optimalt

På forhånd tak.
Nethe

28140302

NÅR INDSAMLINGEN når målet VIL Agnethe

Udloddet en præmie ved lodtrækning, præmien er en flaske vin fra egen vingård.

INFORMATION FRA SOS Børnebyerne

Til SOS Børnebyernes landsindsamling søndag den 14. maj 2023 går vi på gaden for verdens mest udsatte børn. Selvom flere og flere børn i dag kommer i skole, går millioner af børn verden over stadigvæk ikke i skole. Derfor går pengene fra årets landsindsamling til børns skolegang.  Ofte må børn undvære skolen, fordi deres forældre ikke har råd til at sende dem afsted eller til de udgifter, der hører med. Når børn ikke kommer i skole, er der langt større risiko for, at de kommer til at leve et liv i fattigdom. Uddannelse er nemlig den sikreste vej ud af fattigdom, er med til at bryde den sociale arv og giver et barn langt bedre fremtidsmuligheder. 

LANDSINDSAMLING 2023

Tak til 18 har doneret

Louise & Jeppe   350 DKK

Et STORT tillykke med guldbrylluppet, kære Nethe og Knud. Vi glæder os sådan til at fejre jer.

Thomas   300 DKK

STORT TILLYKKE MED JERES GULDBRYLLUP

Vagn og karna  400 DKK

Kære Agnethe og Knud., tillykke med den store dag og håber at I må få en glad og festlig dag. Det er kedeligt, at vi ikke kan være med til at fejre Jer, håber! at både I og vi må få en festlig og dejlig dag .

Se alle donationerPersondata
Vi behandler dine personoplysninger dels efter den gældende EU persondataforordning og dels efter den danske persondatalov. Læs mere om dine rettigheder, vores databehandling og persondatapolitik.