Opret indsamling Opret din indsamling

Aakjær Sundorph’s indsamling

Aakjær Sundorph’s indsamling
900 DKK 

Christine Aakjær SAMLER IND FORDI

Søndag den 14. maj 2023 skal pigerne, Morten og jeg ud og samle ind til SOS Børnebyerne. Jeg har i den forbindelse lavet en online indsamling som I kan støtte allerede nu. Jeg håber, at I vil give et bidrag i min digitale indsamlingsbøtte, så vi sammen kan være med til at gøre en forskel for forældreløse og udsatte børn.

Selvom flere og flere børn i dag kommer i skole, går millioner af børn verden over stadigvæk ikke i skole. Derfor samler vi til landsindsamlingen ind til børns skolegang. 

På forhånd tak!

INFORMATION FRA SOS Børnebyerne

Til SOS Børnebyernes landsindsamling søndag den 14. maj 2023 går vi på gaden for verdens mest udsatte børn. Selvom flere og flere børn i dag kommer i skole, går millioner af børn verden over stadigvæk ikke i skole. Derfor går pengene fra årets landsindsamling til børns skolegang.  Ofte må børn undvære skolen, fordi deres forældre ikke har råd til at sende dem afsted eller til de udgifter, der hører med. Når børn ikke kommer i skole, er der langt større risiko for, at de kommer til at leve et liv i fattigdom. Uddannelse er nemlig den sikreste vej ud af fattigdom, er med til at bryde den sociale arv og giver et barn langt bedre fremtidsmuligheder. 

LANDSINDSAMLING 2023

Tak til 4 har doneret

Jes  300 DKK

Godt arbejde!

Lene  300 DKK

Anne Sofie   100 DKK

Se alle donationerPersondata
Vi behandler dine personoplysninger dels efter den gældende EU persondataforordning og dels efter den danske persondatalov. Læs mere om dine rettigheder, vores databehandling og persondatapolitik.