Opret indsamling Opret din indsamling

Emil Lind samler ind

Emil Lind samler ind
200 DKK  af 500 DKK

Emil Lind SAMLER IND FORDI

Kære familie, venner og kolleger

Søndag den 5. maj 2024 har SOS Børnebyerne landsindsamling og jeg har meldt mig som indsamler. Da jeg ikke kommer forbi alle jeg kender på min rute, har jeg også lavet en online indsamling. Jeg håber, at du vil give et bidrag i min digitale indsamlingsbøtte, så vi sammen kan være med til at gøre en forskel for forældreløse og udsatte børn.

Selvom flere og flere børn i dag kommer i skole, går millioner af børn verden over stadigvæk ikke i skole. Derfor samler vi til landsindsamlingen ind til børns skolegang. 

På forhånd tak.

INFORMATION FRA SOS Børnebyerne

Til SOS Børnebyernes landsindsamling søndag den 5. maj 2024 går vi på gaden for verdens mest udsatte børn. Selvom flere og flere børn i dag kommer i skole, går millioner af børn verden over stadigvæk ikke i skole. Derfor går pengene fra årets landsindsamling til børns skolegang.  Ofte må børn undvære skolen, fordi deres forældre ikke har råd til at sende dem afsted eller til de udgifter, der hører med. Når børn ikke kommer i skole, er der langt større risiko for, at de kommer til at leve et liv i fattigdom. Uddannelse er nemlig den sikreste vej ud af fattigdom, er med til at bryde den sociale arv og giver et barn langt bedre fremtidsmuligheder. 

Tak til 3 har doneret

Lars  50 DKK

Michael  100 DKK

Anita   50 DKK

Du er så sej


Emil Lind
Taaak

Se alle donationerPersondata
Vi behandler dine personoplysninger dels efter den gældende EU persondataforordning og dels efter den danske persondatalov. Læs mere om dine rettigheder, vores databehandling og persondatapolitik.